След като преди няколко дни журналистът с политически амбиции Николай Бареков алармира, че Бойко Борисов е поръчал убийството му, днес взриви обществото с друга бомба.

Той подчерта, че разполага с информация, която сочи, че е поръчан на наемни убийци от кръга „Котараците”.
Според думите на лидера на „България без цензура” преди седмица бившият премиер Бойко Борисов е провел тайна среща с Румен Николов, по-известен като Пашата.

Според него мотивът за поръчковото убийство е политически, тъй като той ясно заяви, че възнамерява да промени политическата система в страната и вероятно това не би било угодно за голяма част от сегашния политически елит.

Към този момент Бареков не разполага с информация въпросната престъпна група да е неутрализирана.
Симпатизанти на „България без цензура” обаче са му дали реални факти, че по време на срещата между Борисов и Пашата е било взето решение той да бъде премахнат на всяка цена.
Не е изключено тази поръчка да е минала и през чужбина. Бареков е бил посъветван да даде гласност на цялата тази информация, за да може да отсрочи убийството си с известно време.

Журналистът твърди, че Борисов заедно с Пашата, са убили повече от 150 души.
Бареков е убеден, че причината за това да бъде поръчано убийството му е разкритата далавера с бюлетините в Костинброд.
В заключение той посочва, че политиката в страната ни се връща с пълна сила към времената на ВИС и СИК и на това безумие трябва да бъде сложен край, пише Блиц.
Той обеща утре да пусне разследване за бизнеса на бившия премиер с офшорни компании.

източник: pravda.bg

Leave a Comment