Фолк певицата Преслава окончателно се раздели с гаджето си Георги Станоев—Бирмата. Приближени до фамилията коментират, че бащата на младия баровец е в основата на раздялата им, разбра HotArena.net.

Враждата между Преслава и бившият й кандидат тъст тръгнала на 28 юни преди заради семейна свада пред ококорените погледи на поне 50 души сеирджии. Скандалът избухнал в известно заведение в центъра на Варна.

Там главата на семейството Евлоги Станоев пристигнал в ранните вечерни часове, за да се види със свои партньори по бизнес. Компанията си хортувала мирно и тихо без излишна помпозност.

Никой от присъстващите не разбрал, че сред гостите в заведението е и Голямата Бирма, докато не се появила и Преслава. Двама охранители придружавали певицата и гаджето й, които моментално приковали вниманието върху себе си.

Появата на знойната певица не зарадвала никак пернишкия милионер, разказват варненски клюкари, проследили срещата им от съседните маси. Още щом зърнал певицата, Станоев се накокошинил като попски петел.

Опитите на Преслава да се ръкува със свекъра си, останали без отговор. А той най-безцеремонно обърнал глава на другата страна.

Срещата между баща, син и снаха не продължила и пет минути. Преслава дори не могла да опита поръчаното питие, тъй като тъст й буквално й наредил да напусне масата, заедно със сина му.

За да я унижи напълно, Станоев изгонил звездата, повишавайки тон така, че цялото заведение да го чуе. Гордата пайнерка придобила цвят на презрял домат, но се надигнала от мястото си със замах и чупки в стил „Майната ти, копеле!” и с вирнат нос преминала през заведението като ракета „Пършинг”.

Просветени в отношенията между Преслава и Евлоги Станоев разкриват, че двамата не се понасяли въобще. Милионерът не одобрявал връзката на сина си с певицата, а също така смятал, че тя ще го разори.

Не е тайна, че неотдавна 25-годишния баровец подари на Преслава крадено колие на „Булгари“ за 120 000 евро. Оказа се, че бижуто е откупено от софийски търговец, а справка показа, че колието преди това е било закупено зад граница с крадена кредитна карта, а после Станоев го е взел на черно за 10 бона.

Евлоги нямал представа как синковецът е похарчил една трета от месечния си бюджет, с който в началото на всяко 30-дневие зарежда кредитната му карта. След този случай обаче Станоев отрязал наполовина финансите на сина си и сега наследникът му трябвало да „преживява“ едва с 15 хиляди на месец, пише „Всеки ден“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment