Ивелина Прунова, по-известна с прозвището несебърската кукла Барби, показа щедри прелести и не се посвени да се покаже по сутиен

Несебърската кукла Барби отново влезе в медийното пространство. Ивелина Прунова показа щедри прелести и дори се разходи поразголена по бургаските улици през изминалите почивни дни, разкри пиперливата история БЛИЦ, като се позова на flagman.bg.

Чаровната блондинка, която участва редовно в розовите сънища на българските мъже, избра Бургас за своята почивка и се поразходи из улиците на черноморския ни град. Несебърската кукла Барби избра витрините на магазин за българско бельо, за да направи снимки със свои почитатели, които я разпознаха.

Оказа се, че сексапилната блондинка е рекламно лице на тази фирма и е снимана, позираща на голям плакат на витрината, облечена само в еротично бельо.

Ивелина Прунова е поканена да бъде жури на конкурса Мис Несебър 2013. Той ще бъде проведен на 28-ми юни в родния град на чаровната блондинка. На него ще се съревновават местните красавици и журито ще трябва да се нагърби с нелеката задача да избере коя девойка ще е най-достойна по хубост, за да грабне короната на Несебър.

Несебърската кукла Барби не е много обичана от представителките на нежния пол. В нейно лице те виждат потенциална опасност за своите мъже, партньори или гаджета. Дори, преди няколко месеца, една нейна комшийка в Несебър изгори последния брой на култовото списание „Плейбой”, в който Ивелина щедро показваше своите прелести.

източник: chudesa.net

Leave a Comment