Популярните личности също имат своите лични проблеми, а при някои това е повече от очевидно

Дори да си богат и известен не е гаранция, че всичко ще ти е по мед и масло.

Още повече, че има неща, които не могат да се купят с пари. Много от родните звезди правят всичко по силите си, хвърлят сериозни средства и изпробват всичко ново, но си остават все така пълни. Както се вижда борбата с килограмите е тежка задача, а промяната във визията не се преглъща лесно, пише kliuki.ws. Снимките, които ще видите, го доказват.

Доста наши знаменитости станаха жертви на затлъстяването и се ошишкаха безобразно. Причините са редица, а някои просто не могат да устоят на вкусотиите. За останалите обаче всичко това се дължи на стрес и здравословни проблеми. В резултат те натрупаха доста тлъстини по фигурите си, но все така не се отказват, за да се покажат в отлична форма. Певиците Гергана и Ивана са само част от фолк гърлите, които помним слаби и привлекателни, а после станаха неузнаваеми. Поп изпълнителката Мария Илиева също се промени много през годините и загуби фината си осанка.

И силният пол не е пощаден. Беквокалът на Слави Борис Солтарийски пусна шкембе и няма нищо общо с предишната си визия. Люси Иларионов, Иван Ласкин, Евгени Минчев – и те могат да се похвалят с нови и по-големи размери на дрехите. Вижте как изглеждат тези любимци преди и сега!

източник: kliuki.net

Leave a Comment