„Селфи“ манията завладя целия свят, а БГ звездите са най-ревностните последователи на новата мода. Да се снимаш сам, с нацупени устни и да гледаш така сякаш току-що те е ужилила оса е направо хит сред родните старлетки. Модели, водещи и еднодневни красавици се надпреварват за първото място. Вижте кои обаче са най-вманиачените звезди у нас.

Плеймейтката Николета Лозанова заема заслужено първо място, тъй като е направо вманиачена по самоснимането. Популярната плеймейтка дори за миг не се разделя с телефона си и не пропуска да се снима, минавайки покрай някакво огледало.

Дали у дома в банята, в огромните огледала в някой моден магазин или в тоалетната на луксозен хотел, Ни Ло се щрака непрекъснато и бърза да си качи фотосите в мрежата. Макар визията й да е на екран всяка седмица в „Поверително от NL”, тя не пропуска да се снима дори и в гримьорната на предаването си.

Втора в листата се нарежда Андреа. Изпълнителката не пропуска случай да покаже лика си в социалните мрежи. Любопитен факт е обаче, че вместо снимки натюр Андреа винаги се снима само гримирана. И задължително с фотошоп.

Алисия пък е трета в топ листата на селфи маниачките. Заради голямата си популярност и обичта на феновете си, лицето на фолк дивата непрекъснато е в публичното пространство. Самата тя през ден пуска снимки през огледалото — веднъж, за да се похвали колко е красива и втори път, за да е в крак с последните модни течения.

Половинката на Николета Валери Божинов обаче не отстъпва на жена си. И макар да зае четвъртото място в листата, единствено слабата му доскоро активност в социалните мрежи му попречи да се нареди на първото място. Но както е тръгнало ще отвее тотално и двете си жени — и бившата, и настоящата.

Горещата водеща Венета Райкова също е фен на модата и не пропуска да се „селфи“ при всеки възможен повод, но зае едва пето място. Любимото й занимание е да снима какво има в чинията пред себе си, а не толкова да щрака собствената си персона пред огледалото.

източник: kliuki.net

Leave a Comment