Валери Божинов разочарова почитателките си…или поне тези, които не мечтаят да го разведат с Николета!

Може да се каже, че и поддръжниците на професионалната страдалка Алисия, минаха за секунда в лагера на футболната съпруга. Просто Божинов отново демонстрира какви му са приоритетите, въпреки годините и въпреки професионалните изпитания и хулите на хейтърите!

Във Фейсбук, която не публикува толкова снимки, колкото благоверната му, но на стената му е нареден не мил кадър с дечицата му, даже не някоя разгорещена фотосесия на Николета, а прекрасна почти професионална снимка на… колата му!

Там, където хората обикновено излагат слабостите, хобито си, любим пейзаж или откраднат миг щастие, Валери е наредил мощния си червен звяр със специална регистрация!

Е, младите футболисти като получат първите големи пари почват с тузарските возила и „кориците” на мъжките списания. Наш Валери обаче не е от вчера в големия спорт. Имал е време да се порадва на всичко материално и тунингованите момичета, на луд ПР и завистливи погледи.

Сега обаче има семейство, две деца и кариера, която казват пак пое в положителна насока…Той обаче избра да се похвали с убийствено червеното си „Бентли”!

източник: kliuki.ws

Leave a Comment