Социоложката Мира Радева или е отворила яко уста, за да лапне огромен хорорар, или в Нова телевизия съвсем забравиха чувството за мярка.

Четирима души от едно семейство се намират в момента в Къщата, като и четиримата засега са еднакво безинтересни. Това е безпрецедентен случай и го имаше единствено в БИГ Брадър фемили, когато влизаха семейства, някои и с децата. За съжаление го има и сега.

Мира Радева влезе първа в Къщата, но не сама, а с любовника си Ивайло. Или там с мъжа, с когото живее на семейни начала, казано за благозвучие. След два развода зад гърба си и след горчивия опит на Жени Калканджиева в “Къртицата” , позавяхващата дама реши да влачи гаджето си след себе си на каишка, вместо да го остави навън, където може и да й кръшне. Ивайло се чувства адски неудобно вътре, почти стои прав и мирно и се влачи след нея като послушно кученце, или като личната охрана на Парис Хилтън. Това само повдига самочувствието на социоложката, която от време на време го погалва по главата, като награда за послушанието.Мира мъж

Върхът на сладоледа обаче настъпи снощи, когато в Къщата влязоха дъщерята на Мира от първия брак – Ана и американският й съпруг, който даже не знаеше къде се намира България. Ники Кънчев каза, че Ана е много успяла в САЩ, защото се занимавала с музика задедно със съруга си и завършила там известно американско училище..

Зрителите останаха доста озадачени от нахлуването на семейство Янови /Радеви/ и се запитаха що за идея на продуцентите е да съберат цялата фамилия. Мира охкаше и ахкаше, че не е виждала дъщера си над година и половина и дори не е присъствала на сватбата й, а зетя била виждала два пъти по скайпа. Логично е да се запитаме защо любящата майка не е отишла поне на сватбата на отрочето си, като толкова много иска да го види. И като семейството има две кучета, защо не вкараха и тях?

източник: skandalno.net

Leave a Comment