Самобитният бургаски художник Димитър Димитров – Мутата, който е биологичният баща на Черната Златка, е починал преди няколко часа. Мъжът не е издържал дълго след ампутацията и на втория му крак, съобщи „Флагман“.
През юли тази година той бе приет в болница, след като бе открит в безсъзнание. Отначало лекарите го помислли за пиян и го оставили на една кушетка в болницата уж да изтрезнява. Когато близки на Мутата им обяснили, че художникът не употребява алкохол, едва тогава се погрижили за него. Обстойният преглед показал, че той има 200-грамов хематом в мозъка и веднага бил опериран.


След интервенцията състоянието му бързо се подобрило, но след това единият му крак започнал необяснимо да посинява. Наложило се да ампутират първо него, след това започнал да посинява и другият, разказва негов приятел, бил неотлъчно до него в тези трудни за твореца дни.
Черната Златка безсърдечно обърна гръб на баща й в последните му часове. Скандалната брюнетка продължава да участва във ВИП Брадър, където неуморно ръси простотии.

източник: pik.bg

Leave a Comment