2 години откакто сложи край на брака с певицата Мария, хотелиерът Димитър Андонов има нова съпруга и дете. И дори не иска да си спомня за бившата си жена.
Бившият съпруг на фолкаджийката се радва на ново семейство и е изцяло отдаден на него. Прекрасната му половинка Никол и малкия му наследник Ивайло са радостта и живота му. А времето, когато бе съпруг на известната фолк изпълнителка остана в миналото.

Разводът на Димитър и Мария преди няколко години се случи без много шум и скандали. Дъщерята на двамата — Марая бе поверена на Мария, но баща й може я вижда винаги, когато поиска. Междувременно бизнесменът побърза да уреди отношенията с новата си жена — Никол и скоро след официалния развод с Мария се венча за нея.

Днес Димитър и Никол заедно изживяват силна и чиста обич, скрепена от проходилия наскоро Ивайло. Новата съпруга на Андонов отново е тъмнокоса, много привлекателна, но по—сдържана като стил, поведение и обноски. В редките й появи в обществото, членовете на хайлайфа оставали очаровани от скромността й и поведението й, което веднага я превърна в истинска любимка на елита и наклони везните на нейна страна сред приятелите на Андонов.

И по всичко изглежда, че бизнесменът е открил тайната на перфектния брак с любимата си Никол.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment