Николета Лозанова е една от най-скандалните и одумвани звезди в страната. Всяко нейно участие пов светски участия се радва на нечуван интерес от медиите и на безброй скандали и гафове.
ПИК разбра кой е човекът, който пази гърба на плеймейтката и прикрива всичките й издънки в правописа, в обидите и скандалните конфликти. Това е нейната пиарка Мария Томова (на снимката), към която Николета изпитва преданост и любов.
Двете се познават от 6 години и отношенията им са далеч от тривиалните между звезда и пиарка. Ходят дори заедно на почивки.


Мария е човекът, който дава най-ценните съвети на Николета в шоу бизнеса. Съпругата на Валери Божинов се съветва с пиарката си за всичко, което публикува във фейсбук и за безбройните интервюта, които дава. Това дори се нагърбва с тежката мисия да редактира текстовите откровения на плеймейтката.
Освен това Мария има задачата да опровергава появилите се информации в медиите, които не се харесват на Николета.

Преди два дни скандалната брюнетка показа привързаността си към своята пиарка, като й написа чувстени пожелания за рождения ден.

„През живота си човек среща много хора, споделя много моменти, мечтае за много емоции… Пожелавам ти да живееш така, че един ден когато се обърнеш назад да усещаш колко специална си била за всеки от нас! Обичам те! Честит Рожден Ден!“, написа Николета на стената на своята приятелка.

източник: pik.bg

Leave a Comment