Хубавата Елена е сърдита на Бербо, двамата са се изпокарали в навечерието на празниците – защо ли?

Не е трудно да се досети човек, пишат от lifestyle.bg. Половинката на елитния футболист ще трябва да посрещне Рождество и Нова година сама. Според първоначалните графици и планове Бербатов щял да отсъства от фамилните сбирки само на Коледа, а Нова година да посрещне заедно със съпругата и дъщеричките си. В последния момент обаче се разбрало, че този план търпи промени и че Бербо трябва да е в Лондон за мачове на 26-и и 29-и декември.
Напреженията се засилили, след като Елена продължила да настоява съпругът й да си дойде в София поне за Нова година. Според твърдения на “Уикенд” репликата й останала без отговор и двамата съпрузи прекратили разговора в лошо настроение.

Елена е сама с двете деца в “Бояна”, обясняват още репортерите. Според лекарите бебето на Бербатов трябва да стане поне на два месеца, за да може безопасно да пътува със самолет до Острова.  Графикът на Бербо е плътно зает, от друга страна – здравето на децата държи Елена и тях в София и вероятно наистина ще се наложи семейството да изкара празниците разделено. Не е изключено обаче все пак да се намери компромис и футболистът да може да отскочи у дома, макар и за малко!

източник: kliuki.net

Leave a Comment