Естрадната звезда Нели Рангелова прати поне 20-тина пенсионери в болница, след като им показа бюста си гигант, дочу. HotArena.net. 54-годишната изпълнителка неотдавна си сложи силиконови протези по 500 кубика всяка и предизвика истински фурор.

Размерите им обаче втрещиха посетителите на концерта на звезда, посветен на 50-годишнината на естрадния армейски полк. Нели, която очевидно се гордее с кубиците си, се появи с най-разголената възможна дреха на сцената.
Много хора и в публиката, и зад телевизионния екран прецениха, че това нейно действие не е било много добре подбрано.

„Все пак, около 90 % от зрителите бяха над 70- 80 години, те направо щяха да умрат, като й видяха гръдната обиколка. Как може да се изтипоса така, публиката още е в шок!”, коментират свидетели на случилото се в Народния театър.

Напоследък Нели Рангелова все по-наперено пъчи деколте и дори е тръгнала да се носи почти полугола. По-възрастните й фенове обаче смятат, че подобно облекло подхожда повече на някоя „лека жена“.

Освен силикон, Рангелова се е тунинговала и с ботокс в лицето. Красавицата признава, че привлекателната й визия изисква много грижи, жертви и ограничения от всякакво естество.

Специалните процедури Нели си прави при специалист. Те поддържат кожата й мека, еластична и опъната.
За всичко останало Нели се грижела сама.

А силикона в деколтето сменя всяка година, тъй като се притеснява, че заради огромния размер на имплантите може да гръмнат, пише „Всеки ден“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment