Бившата съпруга на опосума Андрей Арнаудов – Даниела Янков, е минала повторно под венчило!

Хубавата Даниела се е омъжила за актьора Стефан Бузурович, информира bliasak.bg. Събитието се е случило на 21 декември, но кой да бие тъпан за него? Двойката нарочно избрала този момент, когато всички ще очакват светът да свърши и новобрачните ще могат да изживеят щастливия момент без досадните папараци. В плана на Даниела и Стефан била посветена и Вихра, с която Даниела се сближи по време на краткия си брак с Андрей. Двете млади жени, половинки на ТВ-екипа Иван и Андрей, правеха заедно предаването “Съпругите”, преди нещата да започнат да се разпадат и в едната, и в другата фамилия. Според клюката Вихра е била специално поканена на сватбата на Даниела, но не могла да пътува до западната ни съседка по това време.

Даниела е много популярна като ТВ-водеща в Сърбия. Тя запази добрите си контакти и в България и доста често гостува у нас на приятели. Форумци още продължават да се чудят как такова хубаво и интелигентно момиче се обвърза с Андрей и отбелязват, че този брак е бил обречен още от самото начало.

Дали късметът на Даниела ще проработи във втория й брак? Със сигурност връзката й с новия жених не е много “отлежала”. През лятото таблоидите я показаха на романтична разходка с друг избраник – икономиста и бивш баскетболист Марко Стойкович. Каквото и да прави Даниела, все пак животът и решенията са си нейни. Но си струва човек да се замисли – защо се жени точно в деня, когато светът трябваше да свърши?!

източник: kliuki.net

Leave a Comment