Най-красивата българка за 1999 г. Виолета Здравкова много е закъсала с парите и вече стигнала до унижение.

Шокиращи разкрития за Мис България 1999 Виолета Здравкова плъзнаха из медиите. Бившата кралица на красотата толкова го е закъсала с парите, че вече предлага  ласки срещу бойлер . Откакто миналото лято почина бившият й възлюбен Трайчо Манекена Здравкова сериозно го закъсала. Бизнесменът бе поел изцяло грижите по издръжката на Виолета и дъщеря си приживе.

Благодарение на него миската се сдоби с апартамент и солидна издръжка. След смъртта му обаче,Здравкова останала без пукната пара, пише hotarena.net.

Говори се, че 3 седмици преди смъртта си Манекена променил завещанието си, в което преди това фигурирали и дъщеря му и последната му любовница Цветелина . Под давление на официалната си съпруга обаче той оставил миската без пари.

В крайна сметка Виолета се принудила да се обърне към приятелки за подкрепа. А те от своя страна я свързвали със заможни господа, които да й осигурят известна финансова сигурност.

„Смятайте докъде е изпаднала, че да се предлага на мъже, за да ремонтират това-онова из апартамента й. Наскоро й изгорял бойлерът и аман – заман започнала да се моли на приятели и познати: „Дайте ми някой да спя с него и да ми купи бойлер“, твърдят потресени познати на миската.

Битовите проблеми на Здравкова не трогвали и бившия й мъж Румен Лазаров . Бизнесменът се излъга да се ожени за нея след участието й във „ ВИП Брадър “ преди години, но днес не иска и да чуе за нея. Тогава Румен купи жилище на миската, но след развода им си го взе обратно.

източник: vipnovini.bg

Leave a Comment