Никола, който фактически все още се води законен съпруг на Емануела, й кръшка на конвейер. Младият бизнесмен, който освен брачен партньор й се пада също и далечен роднина, е забил средноразрядна манекенка на Визаж – говори се из нощна София.
„Уикенд” пише, че последните две седмици плейбоят редовно се забавлявал в компанията на стройната моделка най-често „Син сити” – твърдят хора от редовната клиентела на заведението. На Никола не му пукало, че съдът все още не го е развел с певицата и се отдал на разгулен ергенски живот – отбелязва изданието.


Плейбоят не посмял обаче да се появи в любимото си заведение и да парадира с новото си завоевание на 12 ноември, когато съпругата му вдигна купон до небето 4 дни след рождения си ден.

„Ако Емануела го види с друга, ще вдигне скандал до небето, сигурно й има страха” – твърдят за Никола хора от обкръжението на певицата.
Докато чака съдът да се произнесе по бракоразводното дело, Емануела пък се е запасила с голямо количество памперси. Причината за това е, че всеки момент сестра й трябва да роди близначки. Едното от момиченцата щяло да носи името на леля си, а другото – Марая, на брата на баща си – твърдят близки до семейството.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment