Фолк певицата Кали остана без апартамента си на морето. Бившата половинка на изпълнителката Антон Краус го конфискува. По тази причина Кали няма да почива това лято. Певицата замазала положението пред синовете си Георги и Марк като обяснила, че има да записва нова песен.

Откакто се раздели с Краус обаче певицата понася удар след удар. Бизнесменът първоначално й взе джипа, след като научи, че му е изневерявала близо година с друг мъж. Двамата бяха заедно близо 7 години, преди Кали да му изневери. След раздялата им Краус се зае системно да лишава певицата от материалните й придобивки.

Последно Антон си прибрал жилището на морето. Съседи на Кали разказват, че певицата се изнесла от там дни преди да гръмне новината за официалната им раздяла. Според тях певицата е знаела какво предстои. И по тази причина е решила да се изнесе от жилището възможно най-бързо, пишат от blitz.bg.

Официално Кали заяви, че няма да почива тази година, тъй като трябва да възроди музикалната си кариера. Напоследък певицата почти няма участия и това й се отразява. Отделно лишена от стабилните финанси на семейство Краус, изпълнителката трябва сама да се оправя. И често е засичана из столицата с колата на новия си любим или на майка си.

източник: kliuki.net

Leave a Comment