Ден след като неизвестен подпали личния автомобил на журналистката Генка Шикерова криминалисти споделиха, че в момента работят по две основни версии. Припомняме, че колата изгоря напълно в ж-к „Гео Милев” и със сигурност става въпрос за умишлен палеж.

Според първата версия, отхвърлен от водещата на Би Ти Ви любовник може да е свършил работата за отмъщение. Странно е, че в последните месеци тя не е имала никакви предложения от подобен род, няма и никаква информация за нейни тайни връзки.

Много по – голям интерес предизвиква втората версия, въпреки че криминалистите я намират за несериозна. Допуска се, че Генка Шикерова е отказала да прислугва на някоя от политическите сили, която щом не успяла с добро, тръгнала да си прави лоби с лошо.

„Откакто г-жа Шикерова е в сутрешния блок, върху нея има огромен натиск. Понякога тя притиска с доста неудобни въпроси представителите на видни политически сили и този факт не трябва да се изпуска по време на разследването. От друга страна звучи супер несериозно сериозни хора да си отмъщават по този начин”, коментира столичен детектив, пожелал да остане анонимен.

Допуска се и трета възможност – колата да е запалена от психично болен мъж и всъщност да няма нищо общо с личния живот или работата на Генка Шикерова. Във връзка с този случай психиатри обясниха, че при някои форми на шизофрения, болните нарочват определен предмет или човек, тъй като си въобразяват, че им носи нещастие или нещо подобно.

източник: skandalno.net

Leave a Comment