Плеймейтката се скъсва да плаче, двете скандалджийки с последно предупреждение, че ще изхвърчат от Къщата

Както всеки сезон, скандалите в Биг Брадър не закъсняха. Този път обаче продуцентите надминаха себе си, спретвайки още с първия епизод на шоуто грандиозна разправия между Ели Кузмова и Златка Райкова. Това, което трябваше да бъде мисия обаче излезе извън всякакъв контрол и двете участнички действително стигнаха до зверска саморазправа.

След разменените остри реплики и обиди, провокирани от театъра, че Русата Златка уж е откраднала мъж от Ели, победителката в “Биг Брадър Фемили” действително изригна срещу плеймейтката. Ели изля чашата с алкохола си върху безупречната прическа на моделката. Злобното нападение докара хубавицата до истинска истерия и тя се разрева от обида.

Какво обаче провокира унижението? Голяма част от феновете са убедени, че лъжата, която трябваше да бъде разиграна в мисията, като нищо да се окаже истина. За това намекна и Ники Кънчев снощи, изпускайки се, че Златка имала опит в подобни ситуации. Водещият побърза да замаже положението, но за всички стана ясно, че изглежда плеймейтката не за първи път е била нападана от разгневена жена, чието гадже е откраднала.

“Нищо чудно наистина да е отмъкнала мъж от Ели”, коментират форумци. Други пък смятат, че заливането с алкохола е просто поредната мисия на Биг Брадър. “Грубо е, ама иначе нали ще останат без храна”, убедени са феновете.

източник: kliuki.net

Leave a Comment