Николета Лозанова тръгна да обикаля пластичните хирурзи. Моделката, която твърдеше, че красотата й е дар от Бога и само имплантите в деколтето са й изкуствени, явно е решила да легне под ножа. Доскоро съпругата на Валери Божинов се присмиваше на някои колежки, че са си правили куп пластични процедури, но самата тя бе изловена да излиза от клиниката на столичен пластичен хирург.

Дали моделката е била само на консултации там или сериозно е решила, че има нужда да се разкрасява не е ясно. Факт е обаче, че посещението й при пластичен специалист предизвика доста реакции в мрежата.

Папараци на „България днес“, изловиха футболната съпруга докато бързаше за преглед при един от видните специалисти по пластики. Изтощена и без грим Николета никак не приличаше на бляскавата водеща, която всяка събота грее от малкия екран. Очевидно е, че съпругата на Валери е решила да се разкраси. И след предположенията, че вече е сменила имплантите си, на дневен ред е въпросът какви нови корекции смята да си прави.

Съвсем доскоро Ни Ло се смееше и твърдеше, че има естествена красота и не смята по никакъв начин да променя лицето си или да се подлага на нови пластични операции, след като преди 7 години си сложи силикон. Очевидно госпожа Божинова не е могла да устои на изкушението да прикрие следите на времето със скалпел.

източник: kliuki.net

Leave a Comment