Биляна Йотовска, която е известна със своята фитнес мания, от известно време явно се изявява и като треньор-диетолог.

Тя сама се изфука в мрежата, че има блестящи резултати върху момичетата, които я търсят за помощ, за което веднага беше поощрена от потребителите.

В мига, в който обаче тя пусна снимка на една от девойките – Джули, всички замлъкнаха и изпаднаха в шок!

А посланието на Биляна Йотовска за нея гласи: „Представям ви прекрасната Джули, която благодарение на мен свали 10 кг и продължава! Браво!”. Младата дама изглежда зашеметяващо, но околните определено се възмутиха от драстичното й отслабване.

„Стърчат ти кокалите и смяташ още да сваляш?!”, „Дано не продължава повече, че нещата отиват на лошо!”, „Много скоро ще й търсите клиника за лечение от анорексия, за което не знам дали ще се хвалите после по същия начин!”.

Последва ожесточена дискусия на страницата на Биляна Йотовска, която се опита да защити себе си и красавицата, но мнозина я упрекнаха, че няма мярка и е залитнала в сериозни крайности, видя Kliuki.net. Реакциите са просто убийствени по адрес на Биляна, а тя накрая се отказа да се брани от масовото негодувание. Всеки има различно виждане за нормална фигура, но тук може би зловещо изпъкналите ребра и прекалено омаломощените ръце на Джули предизвикаха такава истерия…

Нека не забравяме, че въпреки страхотното си тяло, Биляна Йотовска определено е доста кльощава напоследък. Стройната палавница сигурно цели да превърне момичетата в свои копия, но дано се усети, че не бива да стига до там, че да надвисне опасност за здравето им, клатят глава обезпокоени в нета.

Вижте сами как изглежда Джули, чието отслабване е в ръцете на Биляна Йотовска – прилича ли ви на анорексичка?!

източник: kliuki.net

Leave a Comment