Манекенката Биляна Йотовска уплаши интернет потребители със снимки, на които показва какво тяло е направила. Преди Биляна се славеше като моделката с едно от най-красивите тела. Сега обаче Биляна вече не спада към тази категория. Моделката яко се пристрастила към фитнеса и е натрупала доста мускули, и в резултат на това е изгубила женствеността си, пишат от Лайф Стайл.

Като всяка манекенка и Биляна трябва да се грижи за фигурата си, но съпругата на Световният шампион по културизъм Димитър Димитров, май ще загърбва кариерата си като модел и ще става културистка. Женствените и нежни форми на Биляна останаха в историята, за съжаление на почитателите й.

Интернет потребители направо онемяха след като видяха какво си е причинила  Йотовска. Тя е натрупала мускули по цялото си тяло, а някои, по-смели в изказванията си форумци, я сравниха с травестит. “На какво се е направило това момиче? Ужасна е, нищо женствено не е останало в нея, жалко беше много красива жена!”

“Ако продължи така, в скоро време ще заприлича на онези жени-мъже, намазани с разни лъскави неща. Грозна работа, то бива фитнес и диети, но някои не знаят граници!”, коментират хората в мрежата. Някои дори споменаха, че Биляна е направила такива мускули с помощта на забранени субстанции.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment