2013-а е годината, в която Благой Георгиев ще стане мъжки татко! Футболистът и половинката му Христина очакват второ дете!

Благой Георгиев и Христина се готвят да станат родители за втори път, пише bliasak.bg, като цитира семеен портрет от новия брой на Story. По-голямото им дете – дъщеричката Йоана, нямала търпение да стане кака и да си има малко братче. Бебето вероятно ще е момче – така са казали лекарите на младата майка, която с вълнение се готви за мисията си. В семейството на Благой царят хармония и разбирателство, такова е внушението на публикацията.

Благой и Христина имат зад гърба си доста труден и изпълнен с въпросителни период, коментират фенове. Футболистът, който сега играе за Чечня, заряза бременната с първото им дете Христина и се впусна в бурна авантюра с фолк звездата Лияна. Цяла България стана свидетел на любовната сага, която обаче приключи с раздяла и Благой се върна при Христина. Да се преживее подобно нещо никак не е лесно, ако питате Христина, но очевидно младата жена е успяла да загърби болката и обидата. Според осведомени Благой умира за семейството си и раждането на още едно детенце ще направи връзката между него и Христина още по-здрава. Любопитните ще се интересуват дали това бебе е било желано – или е станала грешка…но каквото и да се говори, то е вече на път и фамилията крои бъдещите си планове, като се съобразява с очакваното събитие.

източник: kliuki.net

Leave a Comment