Дженифър Лопес пристига в София с частен самолет в деня на концерта си – 18 ноември, в зала “Арена Армеец”. Звездата ще бъде придружена от майка си и двете си деца, 4-годишните близнаци Макс и Ема.

Латино дивата ще остане една нощ у нас и ще спи в президентския апартамент на лъскав хотел в идеалния център на София.

След концертите си обикновено Джей Ло излиза с местните промоутъри на афтърпарти. При гостуването си в България няма да направи изключение. Затова в момента организаторите на шоуто “Симфоникс ентъртеймънт груп” уточняват кое ще е заведението, в което ще купонясват със звездата. То няма да бъде затворено за останалите посетители, така че феновете ще могат да видят още веднъж, при това съвсем отблизо, любимката си.

В деня на концерта вратите на зала “Арена Армеец” ще бъдат отворени в 18,00 часа. Час по-късно Бобо, Кристо, Лора Караджова и балет “Нова” ще подгреят публиката със свои изпълнения. Пред самата зала преди началото на шоуто ще има и сцена, на която няколко денс студиа ще се включат в купона с латино танци. Вътре за правостоящата част от публиката организаторите ще осигурят четири бара за напитки, такива ще има и във фоайетата на “Арена Армеец”.

По програма Дженифър Лопес ще излезе пред публиката в 20 часа и ще стартира шоуто с парчето Never Gonna Give Up.

 В края на миналата седмица организаторите пуснаха в продажба допълнителна бройка билети за седящите места на цена от 130 лв. Те обаче предупреждават, че едва ли ще останат пропуски за купуване в последния момент.

източник: 24chasa.bg

Leave a Comment