Близначките Александра и Владислава отдавна напуснаха шоуто Х Фактор, но феновете продължават оживено да ги коментират. И особено Александра, която успя да се забърка в няколко любопитни афери.

Особено голям интерес предизвиква фактът, че къдравелката май ще се окаже бивше гадже на новия секссимвол на поп фолка – Фики Стораро. От kliuki.net се добрахме до неизвестна снимка на двамата, на която изглеждат особено близки. Александра се е сгушила в сина на Тони Стораро, а той изглежда доста щастлив от близостта й.

Целувките към снимката също подклаждат слуховете, че двамата са имали вземане-даване преди време, коментират потребителите.
Тъй като кадърът е правен преди няколко месеца обаче – през юни, има голяма вероятност дори и да са били гаджета, нещата бързо да са се разсъхнали. Къдравелката в момента си има друг приятел и съдейки по постовете й във Фейсбук, е силно влюбена в него.

Това не й попречи да се закача и с друг от участниците в Х Фактор – варненеца Наско. Двамата си разменяха сърчица и послания в социалната мрежа, а това даде повод на феновете да коментират, че помежду им има нещо повече от приятелство. Близначката обаче категорично отрече.

източник: kliuki.net

Leave a Comment