Вратарят загуби титулярното си място в националния отбор, но този път баща му постъпи по мъжки и не натисна селекционера Любо Пенев, за да го върне на поста. Президентът на БФС Боби Михайлов не е използвал високата си позиция по никакъв начин – пише „България днес”.
„Ники изобщо не бе очаквал, че нещата ще се развият по този начин” – коментира близък до вратаря. Оставането на скамейката в резерва в мачовете срещу Армения и Чехия сериозно нанесе удар по самочувствието на футболиста и задълбочи кризата, в която се намира Николай.

Освен че е резерва в националния отбор, Ники Михайлов е във втория състав и на основния си тим Верона. Всичко това съвпадна и с ударите, които вратарят получи и в личния си живот. Той се раздели с Алисия и това вероятно се отрази пагубно на играта му на терена, защото трудно се съсредоточава, а това е фатално за едни вратар. Отдавна се говори, че Боби Михайлов не одобрявал връзката на сина си с Алисия, което допълнително всяло хлад в отношенията им – научаваме от изданието.
„Никога досега баща и син не са били в толкова хладни отношения” – коментира близкия приятел на Ники, цитиран от изданието.

източник: kliuki.net

Leave a Comment