Николета Лозанова е в шок! Съпругът й Валери Божинов получи истински шамар от отбора си във Верона! Докато двамата са на почивка в Мексико, станало ясно, че футболистът може за пореден път да остане без отбор.

Това си е истински удар по Валери, писа HotArena.net. Ако Божинов остане без работа, двамата с плеймейтката увисват. След раждането на малката Никол, Лозанова почти няма покани за фотосесии, а доскоро изкарваше повече от съпруга си.

Ако и Валери бъде изхвърлен от „Верона“, както се говори, двамата ще трябва да се върнат в България, където Божинов да рита за някой третодивизионен отбор.

Причината за падналия рейтинг на Валери е лошата му игра във „Верона“, за сметка на твърде високата заплата, писа „Всеки ден“. След като е попаднал в трансферния списък на футболния клуб, вероятността да изхвърчи е доста голяма. За целия сезон Божинов има само един вкаран гол и десет мача.

Припомняме, че Николета и Валери в момента са на почивка в екзотична държава, с доста скъпарски престой. Новините от Италия обаче развалиха доброто настроение на двойката, която се разхищаваше като запоследно.

източник: kliuki.net

Leave a Comment