Валери Божинов сменя професията. Футболистът, който само от няколко месеца е във Верона сериозно обмисля да прекрати футболната си кариера. Вместо това бившата ни спортна звезда смята да се отдаде на ново амплоа – ще става манекен.

Покрай красивата си съпруга Николета Лозанова Божинов все по-често започна да се движи из модните среди. Дотолкова, че модния бранд „Версаче“ дори са го поканили да работи за тях.

Новината доста изненада спортните запалянковци, които се надяваха да видят Валери отново на терена. Вместо това спортистът все по-често търка резервната скамейка или посещава нощните заведения с жена си.

По тази причина предложението на „Версаче“ му идва като истински дар небесен, още повече, че спортистът все се оплаква, че го държат само на резервната скамейка, пишат от “Меридиан Мач”.

Божинов вече има една фотосесия зад гърба си и тя бе доста добре приета от феновете му. Според мнозина, така или иначе Валери в момента няма големи успехи на терена, но може и да пробие в модата. Фенките на спортиста обаче се шегуват, че преди да застане пред камерите Божинов ще трябва да поотслабне малко. Тъй като откакто се ожени за Николета Лозанова застрашително се закръгли.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment