Валери Божинов се изцепи здраво в мрежата!

Вместо да изкрещи любовта към дъщеричката си, той залепи звучен шамар на детето си, майка ми, а и на всички родители, които не останаха безучастни. Изглежда и той като Николета е добил маниера да демонстрира емоциите си първо във Фейсбук, след това на живо и за кратко.

Той публикува отново една позната снимчица, на която целува Николчето. Новото е коментарът му: „Jivota mi tova si ti Nikolche :*”. Дори заклетите привърженици на кирилицата и правописа не успяха да се разсърдят на милото послание, колкото родителите!
Прекрасно е един баща да обожава дъщеря си, но когото е за сметка на другото му дете е просто убийствено! Независимо от финансовите претенции на Алисия и пречките да се виждат, рожбата си е рожба. А да покажеш на цял свят, че обичаш едното повече, е прекалено и жестоко!

Още на другия ден след като всички разбраха кой държи сърцето на Валери Божинов в ръцете си, Алисия публикува снимка на едно много симпатично момченце. Всички са на мнение, че е одрало кожата на футболиста,…но само майка му го нарича: „Моето съкровище”.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment