Двамата се сгодиха в началото на април след дългогодишна връзка.

Кума на младото семейство стана голямата сестра на Ива Елена. Меденият месец младоженците  ще прекарат на Френската Ривиера. Тази информация разкриха техни близки.

Точно 3 дни преди сватбата красивата Ива публикува във Фейсбук снимка на която е със семейството си. На фотоса личи наедрялото й коремче – според слуховете тя е бременна в 3-ия месец.

Връзката на Ива с Антон Божков продължава повече от 5 г. Първата официална поява на двойката бе сред публиката на футболната среща между “Сливен” и ЦСКА през 2008 г. Оттогава започват и спекулациите, че двамата се разделят и събират няколко пъти.

От миналата година Ива работи в Нова тв. Тя беше репортер във ВИП Новините, след това работи в предаването “Студио ВИП”, а после се включи в сутрешния съботно-неделен блок на телевизията “Събуди се”.

Софиянска учи журналистика в престижен лондонски университет. Именно в британската столица Ива се запознава с Антон.

Тя попада в телевизията още 16-годишна като водеща на тийнейджърското шоу на Канал 1 “Мело тв мания”. Преди 4 години през ваканцията си Софиянска изкара и неплатен стаж в неделното шоу “Нека говорят” по Би Ти Ви.

източник: 24chasa.bg

Leave a Comment