Бившият премиер има сериозни проблеми със сърцето

Лидерът на ГЕРБ е влизал цели два пъти в болница след оставката на кабинета, научи “Уикенд”. Оказа се, че Бойко Борисов страда от сърце, причина за което е лошия холестерол, издадоха лекари. Затова в момента бившият премиер е на специален хранителен режим и пие по две шепи с лекарства всеки ден. За стриктното спазване на лекарските указания се грижи лично сестрата на Бойко – Красимира Иванова, която също е доктор.

Освен специална диета, бившият премиер трябва да спазва и определени изисквания и да ограничи физическата активност до минимум. Това е и причината Борисов да е спрял със спорта, макар да се слави като един от най-големите привърженици на аматьорския футбол. Пурите и силното кафе също са част от удоволствията, от които лидерът на ГЕРБ трябва да се лиши, за да влезе във форма възможно най-бързо.

В следствие на диетата се разбра, че Бойко е отслабнал с повече от пет килограма и се очаква до няколко дена да даде първото си официално интервю след отказването от мандата. Борисов ще присъства лично и на старта на предизборната кампания на ГЕРБ, информираха от щаба на партията.

Междувременно социологически проучвания показват, че бившият премиер възвръща добрите позиции на рейтинга си, а партията му ГЕРБ отново е първа политическа сила.

източник: razkritia.com

Leave a Comment