Фолк певицата Бони изглежда чака бебе. Изпълнителката, която преди няколко седмици се сгоди е била забелязана в елитна АГ — болница от свой фен. Изпълнителката била придружена от новото си гадже. И буквално сияела от радост, докато чакала да я приемат.

Откакто се сгоди фолк дивата отложи доста от планираните си занимания за догодина. А причината според някои е, че е бременна. Самата певица отрича, че скоро ще става майка. Но не крие, че няма търпение да роди второ бебе.

Запознати коментират, че от суеверие певицата си мълчи по въпроса и пази в тайна щастливото събитие. Още повече, че фолк дивата се закани да завърши до Коледа училище, а сега отлага всичките си ангажименти. “Има време за всичко. Защо да бързам? Сега съм се отдала на заслужена почивка. Идват празници, искам да отделя по-голямо внимание на дъщеря си и на мъжа до мен. Напролет ще завърша”, твърди Бони, пишат от „Блиц“.

Фолк певицата вече пусна един път слуха, че е бременна, докато беше в „Биг Брадър“. Тогава тя се изпусна, че може и да е „трудна“, но в последствие отрече това да е вярно. Феновете й обаче смятат, че сега наистина е бременна и скоро ще става майка. И е въпрос на време лично да оповести новината.

източник: kliuki.net

Leave a Comment