Алисия скочи злобно срещу Лияна, а поръчката идва от Христина на Благо Георгиев!
Това твърдят запознати със ситуацията, след като снощи всички станаха свидетели как Алисия направи всичко, за да срине Лияна, забеляза Kliuki.net. Колежката й, която си навлече гнева на зрителите, беше разкостена от Алисия, която е близка приятелка с жената на Благо Георгиев – бившият любовник на Лияна.

Помните, че тя завъртя афера с Благой точно по времето, когато половинката му беше бременна. После той се върна посрамен при съпругата си, а Лияна се оправдаваше, че не носи само тя вината за случилото се… Сега обаче станахме свидетели на същото във „ВИП Брадър”. Лияна оплете в мрежите си Тервел Пулев, той залитна и свърши много пикантерии с нея, а сега изведнъж се отрече и обяви, че няма нищо с нея.

Алисия беше ледено студена и разкритикува поведението на двамата, особено това на Лияна. Ники Кънчев пък в желанието си да защити самозабравилите се съквартиранти се нахвърли на Алисия и я попита за какви семейни ценности говори точно тя. Това дойде в отговор на думите на Алисия, че е нелепо Лияна и Тервел да демонстрират чувствата си в Къщата, защото жена му и детето го гледат отвън.
Ники Кънчев пък й се сопна, че тя също занимавала цяла България с личните си отношения и няма право да говори. Алисия остана изумена, че той се опитва да затвори устата й, но продължи в същия дух, защото явно беше решила да натрие носа на Лияна. „Алисия винаги е на ниво и тя на никого не е изневярвала, беше си в правото да натопи Сърничката, която просто прекали вече!”, коментират днес зрители на предаването.
Права ли беше Алисия да скочи така злобно срещу Лияна и да изпълни поръчка на своята дружка Христина – жената на Благо Георгиев?!

източник: kliuki.net

Leave a Comment