Тазгодишната носителка на титлата захапа предшественичката си, Златка не й остана длъжна

Истинска война е на път да избухне в плеймейт средите. Само ден след като бе коронована за новата мис Плеймейт, победителката Силвия Бахати си показа рогата. Русата фурия захапа дръзко една от най-известните си предшественички Златка Димитрова. И заяви, че е класи над звездата от „ВИП Брадър“, не само по стил, но и по интелект и поведение.

“Различавам се с това, че имам доста по-добра обща култура, стил и поведение!”, заяви Бахати в отговор на въпроса по какво се различава от Златка Димитрова. Русата фурия не пропусна да намекне и че притежава по-висока обща култура от Златка засягайки я на тема география, пишат от blife.bg.

Феновете на Димитрова веднага скочиха в нейна защита, посочвайки, че Златка поне не си е купувала титлата. Самата Бахати заяви, че това са спекулации по неин адрес и приема слуховете съвсем нормално.

“Подобни неща се пишат всяка година поне за няколко момичета. Не съм си платила титлата и нямам богато гадже, което да ми я плати”, твърди новата плеймейтка. Коментарите й обаче изглежда са стигнали до ушите на Златка, която не пропусна да й го върне тази сутрин, докато беше ко-водеща в „Здравей България“.

Докато взимаше първото си интервю, справяйки се блестящо като водещ, моделката сподели, че за разлика от новата плеймейтка, е спечелила конкурса без никакви подобрения по себе си. Ударът попадна право в целта, въпреки опитите на гостуващия доктор Енчев да успокои напрежението.

Задава се горещ скандал в плеймейт средите и темпераментната Златка определено няма да ни разочарова. Дали Бахати все пак ще се извини на моделката при една среща очи в очи, тепърва предстои да видим.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment