Плеймейтката Николета Лозанова има нова съперница. Красавицата, която в последните години се изявява като моден диктатор е на път да бъде сменена от Бориса Тютюнджиева. Амбициозната актриса и модел тези пусна снимки с новата си визия. Която освен, че копира стайлинга на футболната съпруга й стои изключително добре.

Феновете на Бориса дори не можаха да познаят тъмнокосата манекенка. С шоколадов тен, нова визия и видимо променена тя е направо неузнаваема. Много от тях я объркаха с футболната съпруга. Но някои заявиха, че за разлика от половинката на Валери Божинов Бориса изглежда много по-млада и хубава.

Някои от феновете стигнаха до там, че заявиха, че Бориса тотално е засенчила Николета. И че прическата с бретон далеч повече й подхожда, отколкото на футболната съпруга. „Прекрасна си“, „Прелестна“, пишат фенове в мрежата.

Не останаха незабелязани и новите придобивки на Бориса, с които тя очевидно се е обзавела съвсем наскоро. И докато прическата й обра овациите, то силиконът й предизвика доста коментари.„Нещата са прекалено големи за това крехко телце“,„Леле, че голямо плетиво“, пишат фенове в мрежата.

Тютюнджиева обаче изглежда съвсем доволна от новия си стайлинг. Още повече, че успя да засенчи и самата Николета Лозанова.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment