Венета Райкова пак стана абитуриентка!

21 години по-късно водещата влезе в мини-рокличка с леопардови щампи и доказа, че не пада по-долу от младите ученички, видя Kliuki.net.

„Горещата” поповчанка няколко пъти повтори, че от бала й е минало толкова време, но тя решила отново да се пробва като зрелостничка… Бива си я!

Явно така Венета Райкова отбелязва своята годишнина от тържествената вечер, а палавата й стойка и визия бяха оценени подобаващо от потребителите. „Уникална!”, „Ще ги разбиеш!”, „Ехаа! Аз искам да те придружа”, реагираха феновете на страницата й.

Стройните крака и елегантното тяло на Венета предизвикаха множество въздишки и комплименти по неин адрес. Венета Райкова даде да се разбере, че си е спретнала купон като абитуриентка, а ако сред поканените е бил и Тишо, то нещата със сигурност са приключили много вълнуващо.

Очевидно Венета Райкова е решила да не изостава от актуалната тенденция на месец май и да блесне като една  прясно завършила девойка. Нищо, че отдавна не е помирисвала учебник и сега се изявява успешно в телевизията.

Напоследък звездата редовно се хвали със своята перфектна фигура и споделя, че дължи красотата само на природата – даже не прави никакви усилия!

Браво на Венета Райкова тогава, вижте я и вие като абитуриентка!

източник: kliuki.net

Leave a Comment