Представянето на Нанси Карабойчева на Мис Свят става все по-успешно с всеки изминал ден. Носителката на титлата Мис България 2013 уверено се катери към челните места, а оптимистите дори й предричат и спечелване на короната на най-красивата жена в света. Повод за това им дава класирането до момента в световната надпревара. Още преди седмица Нанси безапелационно зае седмото място, а към днешна дата родната красавица се е изкачила с една позиция във временното класиране.

Сладураната от село Юнаците е шеста със 70 точки, колкото имат и представителките на Испания и Панама. Пред нашето момиче са единствено победителките от Индонезия, Италия и Украйна с по 100 точки, а челното място се заема от Мис Словакия със 120. Това класиране обаче може да бъде променено във всеки един момент, тъй като предстоят още кръгове от надпреварата за короната.

На последната надпревара – спортната – Нанси успя да влезе в топ 5 заедно с представителките на Никарагуа, Холандия, Словакия и Италия. Блестящото й представяне до голяма степен й помогна с придвижването с една позиция към заветните челни места. Ако хубавицата продължава да отвява по подобен безапелационен начин конкуренция и в оставащите етапи до финала, със сигурност ще задмине успеха на Жени Калканджиева и нейната шеста позиция сред най-красивите жени в света.

Постижение, което Нанси до момента е изравнила.

източник: kliuki.net

Leave a Comment