Брадърката Лили става булка. Атрактивната брюнетка, която два пъти влезе в риалити формата, вече е готова за сватба. Силиконката сподели, че в момента трескаво се подготвя за събитието. И дори вече избрала сватбената рокля.

„На 31 години съм и вече искам да се омъжа, възрастта ми е подходяща за това.“, споделя Лили. По думите на брадърката сватбата й предстои съвсем скоро. А роклята е повече то изненадваща. „Роклята ми ще е като тази на Кари Брадшоу“, коментира брюнетката.

Припомняме ви, че със същия тоалет видяхме миналата година и Николета Лозанова. Плеймейтката също настоя да се омъжи с роклята на Кари Брадшоу. Въпреки че екстравагантния модел не й подхождаше особено много Лозанова настоя именно в този вид да се появи на сватбата си с Валери Божинов.

Що се отнася до Лили тя вече се похвали, че е получила от гаджето си годежен пръстен. Тя обаче категорично отрече твърденията на Сани Алекса, че мъжът до нея е свързан с мутрите и има връзки с подземния свят. Припомняме ви, че преди дни двете се хванаха за косите именно по повод изказванията на Сани. Лили побесня и нарече певицата с доста обидни епитети, на които Сани отговори с насмешка на страницата си в социалната мрежа.

източник: kliuki.net

Leave a Comment