Брад Пит и Анджелина Джоли тайно са се оженили на Карибите, където фамилията прекара коледната си ваканция.

Най-красивата холивудска двойка реши да се обвърже пред закона след седемгодишно съжителство, пише www.kp.ru с позоваване на британския таблоид The Daily Telegraph. Световноизвестните актьори почиваха тези дни с децата си на островите Теркс и Кайкос.
Двойката се опита да засекрети пътуването си, но още на тръгване папараците знаеха, че Брад и Анджелина са наели 12 бавачки за децата си и потеглят към Карибите, на гости на “американската Коко Шанел”, дизайнерката Дона Каран.

Преди половин година двойката обяви, че планира да оформи официално отношенията си. Това решение било провокирано от постоянните питания на децата, които се тревожели, че мама и татко още не са женени. За 37-годишната Анджелина това е трети официален брак. Отношенията с първия й съпруг Джони Ли Милър не траяли и година, а с Били Боб Торнтъм двамата се разделиха след тригодишен семеен живот.

49-годишният Брад Пит се жени за втори път. С първата си съпруга Дженифър Анистън Пит се раздели след петгодишен съвместен живот. Този брак се пропука, след като Брад Пит и Анджелина се срещнаха на снимачната площадка на лентата “Мистър и мисис Смит”. Брад Пит и Анджелина Джоли отглеждат шест деца, трите от които са осиновени.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment