Продуцентите на „Господари на ефира” братя Халваджиян изригнаха срещу новото предаване на Би Ти Ви „Голата истина”, обвинявайки Слави Трифонов и Любо Нейков в нагла кражба. Припомняме, че „господарите” бяха изгонени от семейството на най – голямата телевизия след скандал с ръководството и се преместиха в нова.

„Голата истина” стартира преди няколко дни, като водещи са Ели Гигова и Любо Нейков. Това провокира Джуди Халваджиян да коментира отривисто, че опонентите им са крадци, тъй като копират повечето си елементи от „Господари на ефира”. В нападките не бе пощаден и Слави Трифонов, когото също обвиниха в плагиатство.

„Всички знаем много добре, че Слави Трифонов краде формати на други предавания от дълги години. Ама на него хуморът му е доста ограничен и просто не може да надскочи нивото. Всичко, което правят е да се заглеждат в балконите на водещата и да пускат дебелашки шеги, които би трябвало да минават за лека ирония. Представям си, ако решат да направят нещо наистина смешно какво ли ще се случи”, коментира пиарката Ани Халваджиян.

В нападките срещу Слави Трифонов се включи и «Биг Брадър» продуцентът Радо Тушев който също го обвини в нагла кражба. Той заяви, че «за наглостта граници няма», а всичките певчески и танцови конкурси на Дългия са чиста кражба от идеите на други предавания. «Абе, еб*ло си майката», заключи Тушев.

източник: skandalno.net

Leave a Comment