Днес силният вятър събори бреза, която падна и смаза младеж

Младежът е на 25 години. Трагедията се разигра в София, писаха от БЛИЦ. 25-годишният младеж се движел по тротоара пред Строителния техникум в столицата.
Точно в този момент се разразява силна вихрушка. Ураганният вятър поваля брезата, която расте наблизо. Тя пада върху лек автомобил, който бил паркиран непосредствено до тротоара. Но, при самото падане, един голям клон ударил много силно младия човек по главата.

Очевидци повикали “Спешна помощ”. От главата на пострадалия мъж бликала кръв. В момента пострадалият е настанен във ВМА, където е под засилено лекарско наблюдение. Дано да се размине само с повърхностни рани и да не е получил сътресение на мозъка или фрактура на черепа.

Защото силният ураган, който се разрази в Габрово изпрати двама души в Отвъдното. Младата Боряна Бенева, която остави малко дете сирак, беше убита от строително скеле, което е издигнато за ремонт на обществена сграда в града на хумора и сатирата.

Мъж, който се покачил на покрива да поправи повредите от силния ураган, беше паднал и се преби. И днес в Габрово е духал  силен вятър, но той е бил в пъти по-слаб от урагана в края на изминалата седмица.

източник: chudesa.net

Leave a Comment