Пост на личната й страница във Фейсбук разбуни духовете

От известно време в светското пространство се шушука, че красивата българка може да е бременна от приятеля си Иън Сомерхолдър. Актрисата предизвика хорското любопитство на партито след церемонията по раздаването на наградите Оскар. Нина, която неведнъж е казвала, че е почитателка на шампанското, не близнала и капка алкохол и цяла вечер пиела само фрешове и вода.

Тази нейна предпазливост веднага беше обяснена с единствената логична причина – актрисата е бременна и затова се пази. Любопитното в случая е, че нейни фенове също са убедени, че красавицата чака дете от приятеля си. На личната й страница във Фейсбук дори се появиха постове, от които си личи, че почитателите на двойката са напълно убедени в щастливата новина. Една от най-големите почитателки на звездата, която следи всичко за личния й живот, също е публикувала развълнувано съобщение, в което пита българката в кой месец е бременна.

Нина и Иън засега запазват мълчание по въпроса. Припомняме ви, че двамата се запознаха на снимачната площадка на сериала “Дневниците на вампира”. Красивата българка дълго време се е дърпала, тъй като не искала да започва връзка с колега, но в крайна сметка не устояла на чара на екранния Деймиън.

И въпреки, че многократно са заявявали, че все още не мислят за брак, не е изключено актрисата наистина да е бременна от половинката си. Времето ще покаже.

източник: kliuki.net

Leave a Comment