Сватбата на Бритни Спиърс е пред провал, личният й живот отново се разпада.

Отношенията на Бритни с годеника й Джейсън Травик са в задънена улица, пише www.eg.ru, като се позовава на информация от американски медии.Само преди няколко месеца всичко изглеждаше безоблачно – двойката обяви годежа си и всеки от влюбените започна да носи годежен пръстен. Бритни постигна много в кариерата си и напечели милиони долари, разхубави се и по всичко личеше колко е щастлива.

И изведнъж гръмна поредният скандал! Братът на бившия й съпруг Кевин Федърлайн – Кристофър, обяви, че той е таткото на по-големия син на Бритни!

Дори най-толерантният годеник би се замислил след такава новина. Вярно ли е, измислица ли е – не се знае, но очевидно шумът около този слух свърши своето.

Тези дни Бритни бе засечена от папараци в не съвсем звезден вид. 31-годишната звезда се разхожда неглиже, без сутиен и без грим, в прилепнала блузка и спортен панталон. Сресана е как да е и държи в ръка чашка с някаква напитка, която според папараците не е от здравословните. Май е загърбила диетите! Най-важна от всичко е констатацията, че Бритни не носи годежния си пръстен! Лицето й има изражение на човек, чийто живот не върви по мед и масло. И най-вероятно е точно така – според друга клюка Бритни и Травик са прекарали празниците разделени. Сега вече никой не пита кога ще е сватбата им, а дали изобщо ще се състои?!

източник: kliuki.bg

Leave a Comment