Бритни Спиърс официално призна, че е развалила годежа си. След близо двегодишна връзка тя се раздели с Джейсън Тревик, който освен годеник беше и неин агент. Припомняме, че той й помогна да се върне в музикалния бизнес и да възстанови поне отчасти репутацията си.

Последните години Бритни беше споменавана в пресата само заради издънките, които прави. Вследствие на скандалното й поведение, тя загуби правата върху децата си. А парите, които получава, се контролират от баща й, пишат от frognews.bg.

След раздялата с Джейсън, Бритни се връща няколко стъпки назад. Според чуждестранните медии причина за несъвместимостта между тях, било, че та искала още деца. Двамата споделиха, че ще си останат приятели и ще поддържат връзка.

Напускайки годеника си, тя решила да напусне и шоуто X Factor, където беше поканена за жури. За това си участие, щеше да получи сумата от 15 млн. долара., на които вече не може да разчита. Върнала е и годежния си пръстен с 3,5 каратов диамант на стойност 90 000$.

Започвайки фаталната 2013 самотна и бедна, Бритни е оптимистка, че й предстоят добри дни. Плановете й са да продължи да пее и се очаква скоро да започне работа по нов албум. Последният й “Femme Fatale” е издаден през 2011 г.

източник: kliuki.net

Leave a Comment