Книжка с горещи секс съвети за тийнейджъри възмути родителите в Бургас. „Досиетата: СЕКС” се продава за по – малко от два лева, а срещу тази сума подрастващите получават невероятната възможност да получат нагледни примери от две разтропани лелки, които освен това обясняват какви са ползите от правенето на секс и други подобни пикантерии. Уроците са подкрепени от подходящи за еротично издание снимки и конкретни обяснения.
Книжката е с произход Полша и показва нагледно на тийновете как се прави орална любов, кои са най – удачните техники за свалки с представители на другия пол и как става предпазването от забременяване в ранна възраст. Съветничките на младите са лелките Цонка и Донка, които доброжелателно показват на младежите как се целува с език и се прави френска любов.


Момичетата трябва да отказват секс, ако не са сигурни, че го искат
Лелките обясняват още, че момиченцата категорично трябва да се дърпат пред горещите ухажори и да не предприемат нищо, освен когато са напълно сигурни, че го искат. Освен това дават и безценни съвети никога да не правят секс още на първата среща, тъй като тогава е най – лесно да се забременее. Има съвети и за предпазване от СПИН, за наркотиците и алкохола.
Пенисът КънчоЦонка и Донка също така отправят редица препоръки към преподавателите. Съветват ги да направят всичко възможно, за да създадат спокойна и доверчива обстановка в клас, в която пуберите без притеснение да обсъждат вълнуващите ги въпроси по отношение на секса.
През миналата година в България стана хит безплатното издание на РИОКОЗ за сексуална просвета, в което главен герой е пениса Кънчо. Неговата главна цел също е да се повиши сексуалната култура на българските ученици.

източник: skandalno.net

Leave a Comment