Ето какъв ултиматум постави Валери Божинов на жена си Николета Лозанова.
“Забрави Никол да отрасне в България”, казал категорично Божинов. Той изразил мнение, че за дъщеричката му ще е най- добре да си отрасне в Италия, пише hotarena.net. На всичкото отгоре Валери заявил това, докато бил в компания с приятели.

Скандалното минало на плеймейтката Николета Лозанова ще се отрази зле на развитието на Никол и затова е най- добре тя да се расте в Италия, казал футболистът.

Кой знае какъв срам ще се изсипе върху плещите на детето, когато разберат коя е майка му, а в Италия и двамата не са много известни. Вероятно наистина ще е по- добре за Никол да расте в Италия. Читател на hotarena.net, който е близък до семейството, разкри тези подробности около случващото се с двойката.

Интернет потрбители доста често плюят Лозанова, че откакато е станала майка изобщо не се е спряла с нощния живот. Но въпреки това, тя доста добре демонстрира, че е страхотна майка. Момиченцето изглежда страхотно на снимките, които майка му пуска в социалната мрежа фейсбук. Скоро Божинови гостуваха на Мартин Карбовски и пред цяла България разкриха за семейната идилия, в която си живуркат.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment