Сбогом, Валери! Дните ти на съпруг на една от най-красивите жени в България да преброени. По-лошото е, че и дните на футболната ти кариера – също. Тя отдавна върви все надолу и стремглаво се е запътила към дъното.

Това прогнозират интернет потребители, разочаровани от Валери Божинов, видя HotArena.net.

Красноречив е и колажът, който ни изпратиха наши читатели. Той проследява кариерата на футболиста в най-славните му години до днес. И след грандиозното падение, Николета Лозанова също го заряза.
Според някои обаче не плеймейтката е оставила Божинов, а той нея.

„Валери заряза Николета Лозанова, защото освен че бил под чехъл, тя не спирала да му натяква, че Ники Михайлов бил много по-добър във всяко едно отношение. Валери се почувствал унизен докрай и предприел решителната крачка – раздяла. Сега започва да си наваксва изгубеното, като затова му помага Георги Неделчев. И така двамата с Валери започват всеки ден бурни купони, като общата цифра на жените, с които са били, откакто Николета не е до него, надхвърля 15… Да, точно така! А жените, които Валери упорито сваля и лъже във Фейсбук, са поне 3 пъти повече.“

Това твърди наш читател, който заключва, че вместо да мисли как да спаси така или иначе западащата си кариера, Валери е придобил тотално женски качества и това си личи и по последните му снимки във Фейсбук.

Николета също не е пощадена от „народната любов“. Цветущ колаж, публикуван в групата „За тези които не понасят Николета Лозанова“, я описва като лоша майка, която се интересува единствено от Фейсбук.

източник: hotarena.net

Leave a Comment