Николета Лозанова пак избяга от родината!

Този път хубавата футболна съпруга не отиде да наказва чековата книжка на мъжлето си по моловете на Италия, нито пък си устройва срещи „по женски” с дружката си Азис някъде инкогнито зад граница. Николета е последователна дама и като такава е решила да изпълни обещанието си към мама!

Понеже публично се зарече да й подари за рождения ден нещо твърде специално, май е дошло време да подготви изненада. Милата женица с такава наслада се грижи за малката Никол, че и обещаха още едно внуче, ако слуша!

Разбира се, не материалните подаръци правят някого истински щастлив, но ако и се наложи да бави и едно палаво момченце (както иска Николета), обичта на дъщеря й ще й дойде на нагорно.

Плеймейтката обаче е упорита и обичайно не се занимава с това да се замисля за мнението на другите. Просто е стегнала куфарите с най-плитките бански и най-ефирните дрехи, грабнала е Валери и е запрашила за мистериозен курорт, който нарича „Рая”.

Двамата влюбени се наслаждават на отпуската си. Николета отбеляза края на първия си успешен телевизионен сезон, Валери смята, че е дошло времето да се радва отново на футболни успехи. А малката Никол май пак е на гости на бабчето, в очакване на компания…

източник: kliuki.ws

Leave a Comment