Валери цензурира Венета и я заплаши да не споменава името му в „Горещо”, прати й кърваво писмо, видя Kliuki.net!
Водещата се е видяла в чудо, когато при нея пристигнал много странен куриер с още по-странно послание.

Футболистът забранява занапред да се говори за него в предаването й, а искането си е заверил нотариално. След това го пратил на Венета Райкова.
Тя не само е останала потресена от наглостта му, а и раздуха историята в медиите. „Може би се е стреснал от Моника Валериева?! Но ние ще излъчим интервюто с нея, той няма да ни спре!”, категорична е 
Ето го и целия текст, с който Венета изобличи Валери Божинов:
„Преди няколко дни едро момче с дебели златни ланци донесе “на ръка” в офиса на предаването ни запечатан плик. Беше странен “куриер”. Такъв идваше за пръв път.
В плика имаше писмо. Странно писмо. Такова получавахме за пръв път.
Няма да го преразказваме в подробности – сами ще можете да го прочетете.
В резюме – в нотариално заверен текст Валери Божинов (футболист) забранява да се споменава името му и да се говори за него в предаването “Горещо”.
Странно писмо, доставено по странен начин с още по-странни мотиви, за които можем само да гадаем. Може би са продиктувани от това, че е “узнал” за записаното интервю с модела Моника Валериева? Кой знае? И кой се страхува от това момиче?
На времето май че имаше такъв случай: май че шеф на държавно тогава предприятие забрани да споменават името му май че в най-големия тогава вестник. Вие сте наши колеги, спомняте си какво се случи – и със забраната, и с господина. Но за друг случай на цензура от подобен характер не можахме да се сетим.
Уважаеми колеги, за последните 20 години много неща са спорни. Но свободата на изразяване, свободата да питаш и свободата да ти отговарят или простичко казано – свободата на словото – е едно от безспорните. Е, на нас и това право ни оспориха. Не се оплакваме – просто информираме.”

Валери явно прави опит да цензурира Венета, но тя не смята да го слуша, въпреки предупреждениетода не се споменава повече името му!

източник: kliuki.net

Leave a Comment