Официално! Николета и Валери са разделени! Това съобщиха читатели на HotArena.net, които представиха и неоспорими доказателства за разлъката им.

Освен това, светската двойка бе остро разкритикувана заради кифленските муцуни, които постоянно си пускат в социалната мрежа.

От няколко дни насам Валери не се е прибирал при Николета и обикаля софийските клубове, забавлявайки се с всевъзможни дами от 20 до 30 години. Освен това, дразни Николета със снимки на Ирина Шейк, които качва в профила си във Фейсбук, алармира наш читател.
Както Kliuki.net вчера съобщи, Божинов „зашлеви“ съпругата си с изказване в социалната мрежа по адрес на приятелката на Роналдо. Той пусна снимка на Ирина Шейк, а когато взеха да го питат коя е тя, отговорът беше: „Новата ми!”.

Това си е истински удар под кръста за Николета, чиято суетност винаги е била до небесата. А сега собственият й съпруг смята друга футболна съпруга за по-красива от нея.

И отговорът на плеймейтката не закъсня. Ето какво цитира нашият читател:

„Ирина е световен топ модел и надали би слязла толкова ниско, че да има отношения с посредствен футболист, който в момента няма отбор, дори и тези у нас не искат да разчитат на него. По-скоро Николета ще се хване с Роналдо, отколкото Валери – с Ирина Шейх“, написа изявление пиарката на Николета Лозанова в публикация до медиите, която скорострелно се разпространи в интернет.“

Все пак до момента нито Валери, нито Николета лично са коментирали слуховете за раздялата им. Но и не отричат.

Факт е, че през последните няколко седмици Божинов доста се промени. Освен че внезапно стана свръхактивен в социалната мрежа, футболистът смени и визията си. Той заглади перчем, оскуба вежди и пусна катинарче.

Неслучайно форумци му се подиграват, че е заприличал на кифла. Особено след последните муцуни, тип Duck Face, които прави по снимките си.

източник: hotarena.net

Leave a Comment