В последно време най-горещата тема в родния хайлайф е семейният живот на Николета Лозанова и футболиста Валери Божинов. Докато тя пази пълно мъллчание, то Валери, като най-потърпевш и хулен от зложелателите, даде яснота около клеветите по негов адрес и на семейството му.

„Чашата преля! Много се изписа, много се изговори, време е и аз да се произнеса. Достатъчно хора си направиха PR на мой гръб, то не бяха гейове, то не бяха парцали и какви ли още не. Категорично заявявам, че аз нямам и няма и да имам общо с индивиди като псевдо-стилиста Кулагин и някаква си Моника Валериева.

Спрете да ми спрягате името с тях и не вярвайте на измислените им истории, плод на богатото им въображение – явно единственото, което притежават. Знам, че аз и жена ми сме им удобни за реклама, но този цирк вече е прекален. Никога не бих казал и една лоша дума по адрес на съпругата ми, както и тя за мен, така че интригите ви не струват!“, това сподели пред red-carpet.bg ексклузивно футболистът.

С тези си думи Валери затвори устите на недоброжелателите и даде ясно да се разбере, че моментните неразбирателства във всяко едно семейство са силно преувеличени от хората, които се възползват от тях, за да придобият лесна слава.

източник: lifestyle.bg

Leave a Comment